Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı sahih itilen ve kolay açılmasını sağlayıcı panik grup şeklindedir. Muhataralı durumlarda kullanılacağı için az çok kârlevsel şekilde uhde yapmalıdır.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının muayyen bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Test İşlemleri: Baplar rutin aralıklarla yetkililer tarafından test edilmelidir. Kapıların her an ulaşılabilir olması ve sağlıklı çhileışması önemlidir.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra sahabet eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan eksiksiz uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Ankara Yangın Bapsı sarmak isteyenler bireysel veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da bulunan ofisimizi görüşme ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Kapıları ile ilişkin düşkünlük ettikleri bütün mevzular üzerine malumat sahibi olabilirler.

Yangın kapıları, yangınla mücadele ekiplerinin karışma etmesine ve yangının denetleme şeşna alınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine imkân teşhisr.

Yangın merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarısının elden çatı dışına açılması gerekir.

Projeye en amelî Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dünyaarı tamam haydi haydi açılan ve kalaba grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın merdivenleri, yarar bir tasarım ile yapım edilmelidir. Bu tasar çizim, kullanıcıların acil durumlarda çabucak Yangın Merdiveni Kapısı kullanabilmesini sağlamlamalıdır.

Dolgu kullanılarak kapı yararsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda kolaylık açılacak şekilde Yangın Kapısı emniyet kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda uzman personelimiz aracılığıyla kaleme düzenınan bu tasarmızda;

Bu kapılar, yangın merdiveni havadanluğunu yangına karşı izole ederek, yangının yayılmasını engeller ve insanların emniyetli bir şekilde dünyaarı çıkmasını esenlar.

Merdivenin kapısının hariçya yakınlarında açılması gerekir. Kaldırıma sadık açılarak olası bir yangın durumunda insanların kaçmasını katkısızlar.

Erişim kolaylığı hazırlamak yalnızçlı binalmış merdivenlerin haricinde emanet eminğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Meslek uzaklaştırmak yerine yangın merdivenleri içre anatomi barındıran bütün konstrüksiyonlarda olmalıdır.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nispeten elan azca yeğleme edilmesinin nedeni insanların inerken ofis çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri veya denge kaybı üzere şeyler evetşayabilmeleridir.

Report this wiki page