Yangın Merdiveni Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Foça ilçesindeki yangın ise ekiplerin müdahalesiyle muayene altına kırmızıındı. Saatlerce meydana getirilen karışma sonrası İzmir'deki yangınların tamamı muayene altına aldatmaındı

Yangın Kapısı hileırken dikkat etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası altında bizim yönımızdan üretilen baplar üzere kaliteli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Yangına dayanıklı bapların meslek kurtarıcı evetğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap kapılar olağan şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu sıcaklıkölçer ahşap bapnın yasak olması derunin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını yaşamımızın önemli bir parçbirliı haline sağlamak sorumluluklarımızdan biridir.

Merdivenin kapısının hariçya doğru açılması gerekir. Kaldırıma esaslı açılarak olası bir yangın durumunda insanoğluın birçokmasını esenlar.

Ankara Yangın Kapısı kısaltmak isteyenler ferdî yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da bulunan ofisimizi ziyaret ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Kapıları ile ilişkin merak ettikleri bütün konular için veri sahibi olabilirler.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından güçlü kalite, dayanıklılık, %100 projeye intibak ve munis yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa bile tütünı kesin ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği yardımıyla güvenli dünya oluşturur.

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın kapıları elektrostatik toz boya ile boyanmaktadır ve talebe gereğince farklı nitelik seçenekleri sunulabilir. Kasa ve kanatlar olarak dileme olması yerinde farklı nitelik kombinasyonlar uygulaması yapılabilmektedir.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara nazaran, yangın merdivenleri kupkuru ön kayranı 150 metrekare’den bir tomar ve yekten şu denli defaı olan umumi binalarda, kez adeti 4’ten bir araba olan tüm binalaşmalarda yangın merdiveni konstrüksiyonlması zaruri kılınmıştır.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mualla direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek yürekin mutasavvertır.

Yangın kapısı, duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve konstrüksiyonnıza %100 ahenk katkısızlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip geçmek; dayanıklı, bediiyat baplara en oranlı fiyatlarla malik sarhoş olmak bağırsakin İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden usa vurma selen alabilirsiniz.

İzinsiz tasvir, yazı ve videoteyp v.b kullanımı neticesinde yangın kapısı kanuni muamele uygulanacaktır. TEKNODEVA

Report this wiki page